Alianța PSD-PUSL a depus listele de candidați pentru Consiliul Județean Prahova și Consiliul Local Ploiești

0 1.558

Alianța PSD-PUSL a depus listele de candidați pentru Consiliul Județean Prahova și Consiliul Local Ploiești, care sunt deschise de fostul prefect, respectiv primarul în funcție al municipiului. 

Preşedintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, a depus, joi, la Biroul Electoral Județean, dosarul care conține 26.000 de semnături ale prahovenilor care susţin candidatura sa la funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

Pe lista consilierilor județeni au fost trecuți și doi parlamentari, Laura Moagher (care este și președintele PSD Ploiești) și Bogdan Toader, care este clar că nu vor rămâne, ci se vor retrage. Tot aici figurează și actualii consilieri Rareș Enescu, Gâjman-Ioniță Beatrice Alexandra, Bogdan Tiberiu Furtună, Vasile Ardelean (PUSL), dar și foști aleși din mandatul 2016 – 2020, precum Nicoleta Sprîncenatu și Ardeleanu Georgiana Anca.

Pe lista pentru CJ Prahova au apărut și fostul director al Spitalului Municipal Câmpina – Călin Iulian Tiu, șeful Direcției Relații Internaționale din Primăria Ploiești – Mario Daniel Soare sau directorul adjunct de la Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” – Alina Ene.

A dispărut de pe listă Ludmila Sfîrloagă, care s-a transferat pe lista AUR Prahova pentru Consiliul Județean.

FOTO: Prahovainfo.ro

Vineri, și primarul Andrei Volosevici și-a înregistrat la BEJ dosarul de candidat, precum și lista de consilieri locali PSD-PUSL, pe care apar fostul director ANL – Andrei Țurcanu (care probabil își dorește o funcție de viceprimar), fostul consilier județean David Andrei Viter, actualul consilier local Paul Palaș (preluat de la ALDE), actualul consilier local – Gheorghe Sîrbu și fostul director general al CONPET – Liviu Ilași (ambii preluați de la PNL) etc.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.