Adrian Semcu, stenograme: „Da-l in p… mea si pe CRIN! Nu i-am dat 150 de mii de euro in campanie!?”

0 247

O serie de interceptări care l-au vizat pe fostul președinte al PNL Prahova, Adrian Semcu, în care discută cu fostul președinte al PNL Ploiești, Cătălina Bozianu, arată modul cum se colectau bani negri pentru campaniile electorale.

În stenograme apare și numele deputatului Sebastian Ghiță, dar și cel al fostului președinte PNL Sector 1 București, Vlad Moisescu, acuzat recent de către DNA Ploiești de trafic de influență și constituire de grup infracțional, alături de primarul Andrei Chiliman. De altfel, stenogramele au apărut în dosarul de urmărire penală al celor doi liberali de la Sector 1.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – “Nu ţii minte… aşa…” Zic: “Ce, mă?” Zic: „N-am…” Îţi dai seama, mă, la câte cunoştinţe am… dacă el merge şi spune treaba asta, lumea îl crede, zice: “Împarte ăsta…” Păi dacă mi-a zis că în campanie… „Dă-l în p… mea şi pe CRIN! Nu i-am dat 150 de mii de euro în campanie!? I-ajunge, ce p… mea!” Dacă îi întrebi pe MOISESCU sau pe ăia care au strâns bani aşa… de la SEBI GHIŢĂ, nimic!
BOZIANU NICOLETA CATALINA – Păi da, dar eu vreau să spun că în campanie, mie mi-a zis ADINA că SEBI nu s-a ţinut de cuvânt!

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Păi vezi!

BOZIANU NICOLETA CATALINA – Că a rezol… că a rezolvat o mică problemă care nu era nesemnificativă şi că în rest, a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt! Deci eu îţi spun că mi-a zis ADINA, verde în faţă între patru ochi, la n ştiu cât timp după campanie, că mai m-am întâlnit cu ea, că a zis că e neserios!

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Păi da, d-aia nici nu l-a băgat în seamă sâmbătă!

BOZIANU NICOLETA CATALINA – Da!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.