Accident de muncă la rafinăria Brazi. Un angajat a suferit arsuri

0 897

Accident de muncă la rafinăria Brazi. Un angajat a suferit arsuri, în cadrul instalației de Distilare Atmosferică și în Vid (DAV 2).

Conform unei surse din ITM Prahova, contactată de zdp.ro, se pare că o valvă a scăpat produs, care a ajuns pe piciorul victimei.

Bărbatul a suferit arsuri de gradul II și I și nu ar fi în stare gravă. A fost transportat la Secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

ITM Prahova a declanșat o anchetă.

CE SPUNE POLIȚIA

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că un lucrător, în vârstă de 54 de ani, ar fi suferit arsuri la unul din membrele inferioare, generate de degajarea de aburi proveniți dintr-o conductă a unei instalații.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internată.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ziarul de Ploiești

 

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.