Vlad Tepes nu a murit! Apare pe sigla unui nou partid, care are printre initiatori 2 deputati din Prahova

1 246

Doi deputați PNL de Prahova, Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu (FOTO) și un deputat PSD de București, Bogdan Diaconu, au pus bazele unei noi formațiuni politice. Partidul România Unită (PRU) îl va avea pe siglă pe domnitorul Vlad Țepes.

Virgil Guran a declarat pentru max-media.ro că la nivel național s-au adunat 37.000 de semnături de susținere, suficiente pentru depunerea actelor de înscriere a formațiunii la Tribunalul București (limita stabilită de lege fiind 25.000 de semnături).

„Vreau și eu și colegii mei să facem altceva în politică. De aceea nu apelăm la nume cunoscute, precum Geoană, Vadim sau alții. Lumea s-a săturat de astfel de lideri”, a precizat Guran.

Conform deputatului de Câmpina, din Prahova a mai aderat și Augustin Hagiu, ex-preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport.

Potrivit deputatului Bogdan Diaconu, actele pentru înfiinţarea PRU au fost depuse la tribunal şi ar urma ca în două săptămâni partidul să fie înregistrat legal. Deputatul  Virgil Guran a estimat că în 10 zile, PRU va lua naștere în mod oficial.

1 Comentariu
  1. pexy says

    Guran….asta dadea cocolata expirata la copii …fosta scoala sportiva coruna condusa de guran pentru a nu mai platii anumite taxe era doar pentru el caci copii de acolo erau tratati in pauza meciurilor cu ciocolata expirata.un clujean imputit care a ranit multe vieti corupt si afemeiat…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.