Vicepresedintele PNL Prahova, Marius Fenichiu, critica si el conducerea Primariei Ploiesti

0 194

Vicepreședintele PNL Prahova, Marius Fenechiu, a scris pe propriul blog despre lucrările la liniile de tramvai din Ploiești. În opinia sa, acestea înaintează greu și au creat o stare de disconfort evidentă printre șoferi. Din acest motiv, Fenichiu critică anunțul conducerii administrației locale, care a spus că o parte dintre proiectele finanțate din fonduri europene vor întârzia cu finalizarea, așa că Primăria Ploiești va fi pasibilă de eventuale corecții finaciare.

Iată mesajul vicepreședintelui PNL Prahova:

„Nu este un secret pentru nimeni că ploieștenii sunt deranjați de lucrările de modernizare a liniilor de tramvai. Din punctul meu de vedere, așa cum am susținut și înainte, aceste lucrări au venit inutil, nu pentru că drumurile ar fi fost într-o stare bună, ci pentru că liniile ar fi trebuit scoase definitiv. În opinia mea, Ploieștiul dispune de o rețea stradală cu drumuri prea înguste, care nu permit ca autovehiculele să circule în bune condiții,alături de tramvaie.

Trecând peste părerea mea și ascultând vocile cetățenilor, îmi dau seama că disconfortul este cu atât mai mare cu cât el este completat de anumiți factori: temperaturile tot mai ridicate, transformarea unor porțiuni de drum aflate în lucru în gropi de gunoi, muncitorii pe alocuri inactivi, ambuteiajele create (mai ales pe tronsonul Caraiman – Nord, care este o zona de tranzit foarte importantă a orașului).

''groapa de gunoi''
Cea mai importantă problemă este, însă, nerespectarea termenelor prevazute în contractul de execuție și promise de catre autorități. Cum lucrările nu vor fi finalizate la timp, astfel încât să se încadreze în intervalul inițial, se pare ca viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Ploiești ar fi solicitat prelungirea cu până la 6 luni a termenelor de finalizare a lucrărilor.

O altă promisiune ar fi achiziționarea a 30 de tramvaie noi, colorate, fiecare dintre cele două linii (101, 102) urmând a avea alta culoare. Asta deși nu există încă fonduri pentru astfel de investiții, iar obținerea lor pentru un astfel de proiect ar fi destul de dificilă.”

Ca o mică curiozitate, oare tramvaiele frumos colorate vor alina frustrările și nemulțumirile ploieștenilor?”

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.