Vezi unde a ajuns comisarul sef Gheorghe Parepa, care a participat la mai multe dosare „fierbinti”

1 381

Fostul adjunct al șefului IPJ Prahova a fost mutat în fieful electoral al lui Victor Ponta. Numirea, făcută de șeful IGPR, cu acordul conducerii MAI, i-a bulversat nu doar pe polițiștii din Târgu Jiu, ci mai ales pe politicieni.

Comisarul șef Gheorghe Parepa, cel care a condus Serviciul de Investigare a Fraudelor, apoi a devenit adjunct al șefului IPJ Prahova și chiar a asigurat conducerea interimară a inspectoratului, a fost mutat la București, după ce participase activ la documentarea dosarului Alexe – Păvăleanu.

Acolo a fost numit director adjunct la Direcţia de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Recent, Gheorghe Parepa a fost trimis în fieful electoral al lui Victor Ponta, fiind numit șef al Inspectoratului de Poliție Gorj.

Iar ca adjunct al său a fost acceptat un comisar șef din Hunedoara, fost șef de Serviciu Investigații Criminale, semn că la Târgu Jiu nu se mai doresc la conducere polițiști locali.

De altfel, de numele fostului șef al IPJ Gorj, comisarul-șef Caragea Viorel-Salvador, se leagă o serie de scandaluri, nedovedite: scurgeri de informații, apropierea de PSD, comportament abuziv față de subordonați, hărțuirea unor patroni etc.

Drept urmare, Caragea a fost trimis să aibă grijă de câini, fiind numit șef al Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea“ – Sibiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.