Vezi noua structura de conducere a PMP Prahova

1 335

Alegerile pentru conducerea filialei Prahova a Partidului Mișcarea Populară nu au avut nimic senzațional, pentru că toată lumea a primit ordin, ca în armată, să accepte ceea ce se stabilise de la nivelul conducerii. S-a votat o listă, care o avea în frunte pe Cătălina Bozianu. Aceasta a primit un nou mandat de președinte.

Toți cei 467 de delegați prezenți la Conferința județeană a PMP Prahova au votat la unison, mai puțin cei care au greșit și ale căror buletine au fost anulate.

Noua structură de conducere arată așa:

Președinte: Cătălina Bozianu (foto alăturat)

Secretar general: Andrei Pavel

Secretar general adjunct: Marian Enache

Vicepreședinți: Florin Melinte, Moise Marian, Nicoleta Stan, Adrian Pițigoi, Costel Horghidan, Marius Oprea

Trezorerier: Elena Stătescu

Secretari executivi: Neculai Mașcan, Daniela Pura Lattus, Bogdan Hodorog, Rodica Roman, Floriana Irene Marinescu, Eduard Tudor, Ion Militaru, Daniel Nenu, Cătălin Minea, Ștefan Niculae, Viorel Marian Manea, Iulian Constantin

Florin Melinte (foto stânga), președintele PMP Ploiești, ar putea să fie și candidatul acestei formațiuni pentru Primăria Ploiești, la alegerile locale din 2016.

Cu această ocazie s-a confirmat și faptul că senatorul Dan Ioniță (foto dreapta) a trecut la PMP, după ce s-a plimbat pe la PPDD, PSD și chiar a cochetat cu mini-partidul (PSRO) lui Geoană. El s-a aflat la prezidiu.

 

 

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.