Vezi ce fosta sportiva medaliata cu aur a fost operata la Ploiesti, dupa Craciun

0 930

Vezi ce fosta sportiva medaliata cu aur a fost operata la Ploiesti, dupa Craciun, fiind internată de urgență.

Ana Porgras și-a îngrijorat fanii, zilele trecute, după ce a distribuit o serie de imagini în care apare întinsă pe patul de spital și cu o branulă în una dintre mâini.

Se pare că s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, despre care a oferit detalii pe pagina personală de Instagram.

„Am ieșit din spital direct pe petrecere. În sfârșit am ieșit! Deci am stat câteva zile în spital și acum să vă explic și de ce am stat pentru că toată lumea m-a întrebat ce am pățit. Din păcate, pe data de 25 a intervenit o problemă. A trebuit să mă internez de urgență. Nu o să vă dau detalii despre intervenție în sine, dar mă rog. Eram și eu în vacanță la Sinaia, ca tot omul, și a trebuit să mă transfer de urgență la Ploiești”, a dezvăluit Ana Porgras pe Instagram.

În perioada cât a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești s-a plâns că nu a avut voie să mănânce prea multe.

Am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot… Nu am mâncat pentru că nu am voie (explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a spus Ana Porgras.

În 2010, la 17 ani, ea a cucerit medalia de aur la bârnă și pe cea de bronz la sol, la Campionatul Mondial de Gimnastă Artistică de la Rotterdam, Olanda.

A revenit în atenția publicului, anul acesta, odată cu participarea la concursul Survivor România.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.