Veste incredibil de proasta, inainte de sarbatori, pentru antrenorul celor de la CSU Asesoft

0 188

Antrenorul principal al campioanei CSU Ploiești, Vladimir Arnautovic, trece prin momente dificile. Tehnicianul sârb a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în urma investigațiilor medicale la care a fost supus la Belgrad.

“Dado” are o tumoare malignă, la prima vedere neoperabilă, și va efectua un nou set de analize, săptămâna viitoare, așa cum a declarat președintele executiv al prahovenilor, Ionuț Georgescu.

“Cele mai importante lupte le dăm în afara terenului, iar Dado Arnautovic se bucură de tot sprijinul nostru în situația de față. Pentru noi, este mai mult decât un antrenor, este prietenul nostru și omul care ne-a ajutat în multe privințe. Dado nu se lasă niciodată bătut, este un luptător și o persoană care dorește să iasă învingător din fiecare provocare. Sperăm să ducem la bun sfârșit acest sezon, întrucât el ne-a promis că va veni la Ploiești pentru un meci din play-off, atunci când se va simți mai bine. În acest moment, urmează indicațiile medicilor și va fi supus unor noi teste, săptămâna viitoare, pentru a vedea care sunt pașii de parcurs în perioada imediat următoare. Cu toții suntem alături de el și lui îi dedicăm fiecare victorie”, a spus președintele CSU Asesoft.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.