Urmeaza weekend-ul cu cele mai mari reduceri din acest sezon la Ploiesti Shopping City

0 226

Ploiești Shopping City dă undă verde celor mai mari reduceri din acest sezon şi anunţă un weekend cu preţuri tăiate până la 70%, dar şi cu evenimente speciale şi momente de relaxare şi răsfăţ. În perioada 30 ianuarie – 1 februarie toţi cei ce trec pragul celui mai important centru comercial din judeţul Prahova pot să profite de reducerile finale şi să facă shopping inteligent de la brandurile româneşti şi internaţionale  preferate.

Fie că doresc să îşi completeze garderoba cu articole de îmbrăcăminte, încălţaminte, accesorii sau optează pentru decoraţiuni interioare, electronice şi electrocasnice, vizitatorii se vor putea bucura de ultimele zile de reduceri ale acestui sezon. Mai mult, o serie de magazine au amenajat locuri speciale dedicate lichidărilor de stoc, semnalizate cu „Reduceri finale”.

„Ştim că toată lumea îşi doreşte să profite de cele mai mici reduceri din sezon şi de aceea am organizat un weekend special dedicat lichidărilor finale. Pe lângă promoţiile din magazine, cei ce ne vizitează pot să se bucure şi de evenimentele sportive şi artistice pe care le-am pregătit pentru clienţii Ploieşti Shopping City împreună cu partenerii noştri. Aşadar îi aşteptăm pe toţi prahovenii şi nu numai să se bucure de un weekend de smart shopping şi distracţie împreună cu familia.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Tot în acest weekend, în cadrul centrului comercial vor avea loc demonstraţii sportive şi de dans, dar şi sesiuni de beauty gratuite. Zona de gaming va fi atracţia principală pentru domni.

În plus, în această perioadă, Ploieşti Shopping City le-a pregătit fanilor săi concursuri zilnice pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). Cei ce ghicesc numele magazinului din imaginile postate au şansa să câştige unul din seturile de produse cosmetice oferite drept premiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.