Urmare a articolului din zdp.ro, Primaria Ploiesti inchide parcurile

0 685

Urmare a articolului din zdp.ro, Primaria Ploiesti inchide parcurile publice de pe raza municipiului, ba chiar și cel de la Bucov!

CITEȘTE ȘI: COVID-19: Parcul de langa Sala Sporturilor Olimpia, plin ochi de ploiesteni

COMUNICAT

„Primăria municipiului Ploiești suplimentează măsurile luate în vederea limitării, pe cât posibil, a răspândirii coronavirusului, reiterând interesul și preocuparea municipalității privind securitatea cetățenilor din orașul nostru, în contextul pandemiei cu COVID19.

Astfel, urmare a constatării, în data de 19 martie 2020, a unor grupuri de tineri în zonele parcurilor din Ploiești, în ciuda recomandărilor și avertizărilor emise la nivel național, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Ploiești care a adoptat vineri, 20 martie 2020, Hotărârea nr. 21, care  aprobă închiderea accesului în toate parcurile din municipiul Ploieşti, inclusiv Parcul Memorial „Constantin Stere”, începând cu data de 20.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgenţă.

Apelăm, din nou, și pe această cale, la calm și atitudine civică, astfel încât să putem depăși împreună, cu bine, această situație.”

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.