Un tânăr din Târgoviște a fost arestat, fiind acuzat de vătămare corporală și răzbunare pentru ajutorul acordat justiției

0 255

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un minor de 17 ani, din municipiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Inițial, la data de 22 martie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și răzbunarea pentru ajutorul acordat justiției, iar, ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște.

Din investigațiile efectuate s-a constatat că, în după-amiaza zilei de 20 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe str. Zorilor din Târgoviște, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 39 de ani, în zona abdomenului, cu un obiect ascuțit-tăietor, posibil cu un briceag.

Totodată, bănuitul ar fi contactat telefonic o femeie și ar fi amenințat-o telefonic pe motiv că fiul acesteia ar fi oferit o declarație în cauza instrumentată de organele de cercetare penală.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.