Un tanar din Prahova a facut prapad dupa ce a luat masina tatalui. Vezi cate a distrus

0 150

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Blejoi, județul Prahova, va avea timp suficient să reflecteze la prostiile pe care le-a făcut în câteva minute.

Individul a băut zdravăn, apoi s-a gândit să dea o tură cu mașina tatălui. Zis și făcut.

La scurt timp după ce s-a urcat la volan, el a reușit să lovească mai multe autovehicule parcate în afara părții carosabile.

În urma coliziunii a fost avariată și o autoplatformă care a fost proiectată în gardul unui imobil pe care l-a distrus parţial, totodată fiind avariată şi o conductă de alimentare cu gaze naturale a locuinței respective.

Prăpădul provocat de bețiv i-a sculat pe localnici, care au sunat la 112, în jurul orei 02.30 noaptea.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj de intervenţie din cadrul societății de distribuție a gazelor naturale, care a remediat avaria, împiedicând scurgerea în atmosferă de gaze naturale şi înlăturând pericolul de incendiu sau explozie.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 23 de ani, figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat din anul 2013 şi, întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul respirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reținut de către polițiști, iar, ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.