Un tanar din Ploiesti a salvat 2 familii, dandu-le trezirea. Un om totusi a murit in incendiu

0 351

Un tânăr din Ploiești a reușit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să salveze două familii, după ce a obsevat că locuințele au luat foc. Evenimentul a avut loc pe strada Mărășești.

După cum se poate vedea din fotografiile făcute chiar de către protagonistul acestei știri, incendiul a fost destul de puternic, pompierii intervenind cu 4 autospeciale.

„Eu unul mă multumesc ca am facut o fapta buna si oamenii respectivi mi-au multumit ca i-am trezit pt ca daca nu tipam era posibil sa sfarseasca arsi de vii. Chiar au vrut sa mă invite la ei sa mă cinsteasca ca datorita gestului meu jumate de casa a rămas intreaga. Un om a murit…am vrut sa intru sa-l scot din casa si politia nu m-a lăsat ….casa ardea si politia păzea casa sa nu intre nimeni”, a scris Daniel Flavius Marinescu (FOTO) pe facebook.

Tânărul a spus, în exclusivitate pentru max-media.ro, cum s-a întâmplatul totul: „Veneam acasă pe jos și, în jurul orei 3 și 15 minute noaptea am văzut flăcările de 3-4 metri înălțime. Am sunat de urgență la 112, apoi am țipat din stradă și am dat cu pietre în geam, ca să-i trezesc pe proprietari, că dormeau duși. Nu am avut succes și am oprit 2 mașini să claxoneze, ca să iasă proprietarii și într-un final s-au trezit și i-am scos din curți cu riscul de a exploda țevile de gaze, pentru că focul ajunsese la contoar.”

Daniel Flavius Marinescu are 26 de ani, este designer grafic, DJ și student la Colegiul Medical.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.