Un șofer turc de TIR a vrut să dea mită polițiștilor brașoveni, dar a fost reținut

0 460

Un șofer turc de TIR a vrut să dea mită polițiștilor brașoveni, dar a fost reținut. Incidentul s-a petrecut ieri, pe DN1.

La data de 21.08.2023, ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați, prin sistemul Call-center anticorupție 0800.806.806, de către un agent de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, cu privire la împrejurarea că, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe DN1, împreună cu un alt coleg, au oprit în trafic un autotren condus de către un cetățean de naționalitate turcă, care nu a respectat restricția de circulație impusă autocamioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone și care le-a remis o sumă de bani, cu scopul de a-i determina pe aceștia să nu dispună aplicarea sancțiunii contravenționale.

În acest context, ofițerii SJA Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, conducătorul auto fiind condus la sediul unității de parchet în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Întreaga interacțiune dintre agenții de poliție și conducătorul auto a fost înregistrată audio/video cu camera de tip body cam din dotarea polițistului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.