Un fotbalist de la FCSB are de luat o caruta de bani de la FC Petrolul

0 732

Un fotbalist de la FCSB are de luat o caruta de bani de la FC Petrolul. Este vorba despre portughezul Filipe Teixera, unul dintre cei mai apreciați stranieri din Liga I.

Filipe Teixera, jucător care evoluează în prezent la FCSB, trebuie să primească de la societatea care administra clubul Petrolul și care a intrat în insolvență suma de 70.000 de euro, adică aproximativ jumătate din salariul pe care îl încasează într-un sezon la vicecampioana României.

În vârstă de 37 de ani, Filipe Teixeira a ajuns la Petrolul Ploieşti în iulie 2013, după ce a revenit de la Al Shaab, iar în iulie 2015 a plecat la Astra Giurgiu din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul lusitan a jucat în 69 de meciuri pentru Petrolul, pentru care a înscris 17 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

Șansele ca Teixeira să-și mai recupereze restanța sunt minime.

Societatea condusă odinioară de familia Capră a intrat în procedura de faliment, iar creditorii i-au dat în judecată ca să-și recupereze chiar și parțial banii. La un moment dat, se spunea că datoriile totale depășeau 8 milioane de euro.

Pe lista celor admiși de lichidatorul desemnat figurează 103 pesoane fizice și juridice, iar Teixeira se află în a doua parte a listei, în funcție de valoarea sumei pe care fosta SC FC Petrolul SA o avea de achitat.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.