Un fotbalist de la FC Petrolul este dorit de GIGI BECALI

0 479

Un fotbalist de la FC Petrolul este dorit de Gigi Becali. Patronul echipei FCSB a pus ochii pe un internațional de tineret. 

Tânărul luat în vizor este fundașul stânga al celor de la Petrolul, Valentin Țicu (21 de ani).

Acesta a devenit și căpitanul echipei din Ploiești.

Conform PlaySport, lupii galbeni își pun mari speranțe în fundașul stânga și vor cere nu mai puțin de 500.000 de euro în schimbul lui Țicu. Acesta are contract valabil până în 2024, cu opțiune de prelungire.

Președintele FC Petrolul, Costel Lazăr a recunoscut că s-a întâlnit cu Valeriu Argăseală, omologul său de la FCSB, pentru a discuta despre căpitanul echipei, dar și despre alți jucători ai formației din Ploiești.

Au explodat câțiva copii la tineret și e normal să atragă atenția, ceea ce e foarte bine, înseamnă că se muncește la echipă. Mi-aș dori să ne bazăm pe toți fotbaliștii care sunt acum la noi, dar depinde. Dacă nu apar sponsori, dacă nu vin bani, trebuie să ne organizăm cumva, că doar nu ne vom apuca de cerșit! În plus, dacă vor veni oferte clare, serioase, de la cluburi cu pretenții, nici nu poți să le oprești zborul, să le pui piedici în carieră”, a mai spus Costel Lazăr, pentru PlaySport.

Valentin Țicu a înscris, duminică, în partida câștigată de FC Petrolul cu 3-0 împotriva celor de la CSC 1599 Șelimbăr, în minutul 68 (VIDEO AICI: FC Petrolul a zburdat cu echipa CSC Șelimbăr: 3 goluri și 4 bări!)

Când îți apar oferte, e rodul muncii tale. Înseamnă că faci treabă bună, dar nu știu mai multe, momentan sunt la Petrolul. Nu știu ce să zic. Aici sunt iubit de suporteri, întotdeauna au fost alături de mine. O să merg la naționala U21, sper să câștigăm cele două meciuri și să mă întorc sănătos acasă”, a declarat Valentin Țicu.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.