Un fost ofiter SRI din Prahova s-a intalnit cu Traian Basescu

1 199

Un fost ofițer SRI, dat afară de la  Secția Județeană Prahova pentru divulgare de informații, s-a întâlnit marți, la prânz, cu fostul președinte Traian Băsescu. Toată întâlnirea a durat 3 minute, cei doi vorbind în parcul Herăstrău.

Domnul Traian Băsescu a ales să se întâlnească cu un fost ofițer al SRI, din România, un ofițer aflat în război, astăzi, cu SRI, Adrian Radu, unul dintre cei care, astăzi, atacă SRI. Nu mai face parte din acest serviciu astăzi (…) un om care nu și-a ascuns antipatia atât față de SRI, cât mai ales pentru conducerea SRI și care a lovit la temelia SRI„, a declarat Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

* Cine este Adrian Ovidiu Radu ?

Adrian Radu Ovidiu a activat ca ofiter SRI in cadrul Sectiei Judetene de Informatii Prahova pe profilul „C” – Securitate Economica, in perioada 01.04.1998 – 01.12.2002.

Incepand cu acea data, a fost transferat la Bucuresti, unde a activat in cadrul aceluiasi profil, respectiv securitate economica.

La data de 21.09.2004, a fost sanctionat disciplinar si s-a dispus trecerea in rezerva, data la care avea gradul de capitan.

In ultimul an, Adrian Radu a facut denunturi penale impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, dar si a Ministrului de Justitie, Robert Cazanciuc.

Surse media: Cancan.ro, Realitatea.net, Ziare.com

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.