Un câmpinean a furat componente auto dintr-un autoturism aflat în garajul unei instituții subordonate Primăriei

0 971

La data de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 8 mai a.c., polițiștii au fost sesizați, de către reprezentatul unei unități administrative din municipiul Câmpina despre faptul că din garajul unității ar fi fost sustrase componente ale unui autovehicul.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Câmpina.

În urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

UPDATE: Conform unor surse locale, se pare că suspectul a furat o oglindă cu cameră video dintr-o mașină aparținând unui fost director de la Casa Tineretului.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.