Un angajat al rafinăriei Vega Ploiești, dat dispărut, a fost găsit decedat

0 383

Un angajat al rafinăriei Vega Ploiești, dat dispărut, a fost găsit decedat. Cadavrul său a fost identificat într-un batal de pe raza societății.

La data de 5 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către un angajat al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, într-un batal de reziduuri petroliere, din incinta unei rafinării din municipiu se află cadavrul unei persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au extras cadavrul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din oraşul Vălenii de Munte”, a precizat, luni, Inspectoratul de Poliție Prahova.

Primele date din anchetă arată că moartea nu ar fi fost violentă. Pe corpul bărbatului, conform medicilor legişti, nu au fost găsite semne de agresiune.

Din această cauză, principala ipoteză luată în calcul de polițiști este că victimei i s-a făcut rău sau a vrut să se sinucidă. Dar nu au fost abandonate nici alte piste.

CE SPUNE CONDUCEREA RAFINĂRIEI VEGA

În cursul dimineții de 4 iunie, la finalul schimbului de noapte, un operator chimist din cadrul rafinăriei Vega Ploiești a fost declarat dispărut de colegi. Imediat, colectivul rafinăriei a demarat procedurile interne de căutare a colegului dispărut, concomitent cu notificarea autorităților. Acestea au preluat speța și au desfășurat ample acțiuni de căutare în rafinărie.

În dimineața de 5 iunie, bărbatul de 51 de ani a fost găsit de un coleg în afara zonei sale de lucru, într-un spațiu care nu este destinat activității operaționale. Reprezentanții rafinăriei au alertat cu celeritate autoritățile competente, care au constatat decesul și au demarat procedurile de cercetare specifice.

Menționăm că incidentul nu a fost generat de procesele operaționale curente, iar activitatea rafinăriei nu a fost afectată.

Compania este alături de familia îndurerată în aceste momente dificile și oferă sprijinul necesar autorităților, pentru finalizarea cercetărilor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.