Uite ce spune PNL Prahova despre Sebastian Danielescu, ex-vicepresedinte la Consiliul Judetean

0 212

În vederea clarificării unor informații legate de funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Prahova, deținută de domnul Sebastian Danielescu, vă transmitem următoarele:

PNL Prahova împreună cu domnul Sebastian Danielescu au deschis două acțiuni în instanță, după cum urmează:

1. Au solicitat în contencios-administrativ suspendarea executării Hotărârii Consiliului Județean Prahova nr. 88 din 04.08.2014, prin care domnul Danielescu a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova.

Prin sentinta nr. 4283 din 22.12.2014, dată de Tribunalul Prahova, s-a hotărât suspendarea executării Hotărârii Consiliului Judetean, instanța constatând faptul că PNL Prahova și domnul Sebastian Danielescu au făcut dovada existenței unor împrejurări legate de starea de fapt și de drept care sunt de natură să creeze o îndoială serioasă asupra legalității hotărârii. În baza acestei hotărâri executorii și a adresei Consiliului Județean nr. 5040/19.03.2015, domnul Danielescu și-a reluat atribuțiile funcției de vicepreședinte în cadrul instituției.

Consiliul Județean Prahova a făcut recurs, iar hotărârea a fost anulată în data de 23.04.2015, fiind casată și trimisă spre rejudecare.

2. În paralel cu prima solicitare, domnul Sebastian Danielescu a deschis o acțiune în civil de anulare a hotărârii nr. 88 din 04.08.2014, prin care era supendat din funcție. În data de 24.04.2015, instanța a decis anularea hotărârii Consiliului Județean, act care nu are caracter executoriu și poate fi atacat prin recurs.

Până la obținerea unei hotărâri definitive și irevocabile, domnul Danielescu se va reîntoarce la Direcția Silvică, unde a avut postul suspendat pe perioada mandatului

COPREȘEDINTE PNL PRAHOVA
ION LUCHIAN

FOTO: Bogdan Stoica, MyPloiesti.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.