Turiștii sunt așteptați la Cheia, pe 9 și 10 iunie, la Old Cars Rally

0 379

Turiștii sunt așteptați la Cheia, pe 9 și 10 iunie, la Old Cars Rally, un eveniment la care administrația locală e partener de organizare.

Asociația Clubul Vehiculelor de Epocă a decis că stațiunea din comuna Măneciu va fi centrul acestei manifestări dedicate mașinilor cu vechime și prestigiu.

Este vorba de etapa I-a din cadrul Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice, organizat de Autoritatea Națională în domeniu.

Startul va fi dat din fața Palatului Culturii, din Ploiești, pe 9 iunie, ora 10:00.

În prima zi de concurs se va parcurge un traseu prin Filipeștii de Târg, Câmpina, Vălenii de Munte. Participanții vor ajunge la Cheia după-amiază, în jurul orei 15:00, unde vor poposi. Aici vor servi masa festivă și se vor caza.

A doua zi, se va pleca din Cheia la ora 8:30 de dimineață și traseul va trece prin Vălenii de Munte, apoi se va merge prin Transcislău până la Cislău, iar după-amiază până la Barajul Siriu (jud. Buzău) și până la Săcele (jud. Brașov).

Duppă o pauză pentru șoferi, mașinile de epocă vor urca serpentinele de la Babarunca (traseu de raliu în Campionatul Național de profil) și se va coborâ spre Cheia. Sosirea ar trebui să aibă loc duminică ora 17:00, la hotelul care poartă numele stațiunii din comuna Măneciu.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 19:30, la respectiva unitate de cazare din Cheia.

S-au încris 35 de participanți, cu tot atâtea mașini istorice.

Primăria Măneciu se pregătește pentru acest eveniment și speră că stațiunea Cheia va fi luată cu asalt de turiști.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.