Tribunalul Prahova nu modifica limita controlului judiciar pentru trei dintre inculpatii din dosarul Petrotel-Lukoil

0 119

Magistrații de la Tribunalul Prahova au respins, ca neîntemeiate, cererile formulate de trei dintre inculpații acuzați în dosarul Petrotel-Lukoil, privind modificarea limitelor teritoriale impuse prin măsura controlului judiciar. Decizia poate fi atacată. 

Solutia pe scurt: “Respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpaţii BOGDANOV ANDREY IUREVICI (foto sus, directorul general – n.r.), DUŢU DOREL şi KUZINA OLGA (foto dreapta, director general adjunct – n.r.), toţi având domiciliu ales în vederea comunicării actelor de procedură la SCA Şerban şi Asociaţii, cu sediul în Bucureşti, str. Costache Negri, nr. 1-5, Opera Business Center, et. 7, sect. V, de modificare temporară a limitelor controlului judiciar. Cu contestaţie, în 48 de ore de la comunicare. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu azi, 08.09.2015.”

Ieri, în același dosar, Tribunalul Prahova a amânat “pronunţarea cu privire la contestaţia formulată de inculpatele S.C. PETROTEL LUKOIL S.A şi LUKOIL EUROPE HOLDINGS BV OLANDA pentru data de 21.09.2015”.

Vă reamintim că Andrey Iurevici Bogdanov, cetăţean rus, director general şi membru în Consiliul de Administraţie al S.C.Petrotel Lukoil S.A. Ploieşti, a fost trimis în judecată pentru folosire cu rea-credinţă a capitalului societăţii şi spălare de bani.

De asemenea, Dorel Duţu, contabil şef la S.C. Petrotel Lukoil S.A. Ploieşti, este suspectat de complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani.

În ceea ce o privește pe Olga Kuzina, cetățean rus, aceasta este suspectată de complicitate la spălare de bani.

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.