Trei soferi au ramas fara carnet la Ciorani, altii s-au ales cu amenda

0 1.284

Trei soferi au ramas fara carnet la Ciorani, altii s-au ales cu amenda. Vineri au fost echipe de la poliția rutieră în zonă.

La data de 07 mai a.c., în intervalul orar 12:00-14:00,  polițiști Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova cât şi polițişti din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Ialomița au desfășurat o acțiune comună pe raza celor două județe pe DN1 D, şi pe DJ 100C de pe raza localităților Baba Ana şi Fulga.

Acțiunea a vizat în mod special una dintre principalele cauze generatoare de accidente mortale precum combaterea şi prevenirea conducerii cu viteză excesivă, totodată aflându-se  în atenția polițiştilor şi alte cauze precum conducerea sub influența alcoolului sau conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au identificat trei bărbați, pe DN1 D, pe raza localității Ciorani, conducând cu viteze de 115 km/h, 110 km/h, respectiv 102 km/h. În toate aceste cazuri a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În cadrul acțiunii au fost aplicate și 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.500 de lei, 28 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.