Trapperul Gheboasă, suspect într-un dosar de trafic de droguri

0 267

Trapperul Gheboasă, suspect într-un dosar de trafic de droguri. Cântărețul a fost găsit în București și, momentan, este acuzat de deținere în vederea consumului propriu.

Vineri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a 4 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020 – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpații au comercializat și oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița.

Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpații și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, față de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Surse din anchetă au declarat că ar  fi vorba despre cânterețul de trap Gabriel Gavriş, cunoscut drept Gheboasă.

DIICOT a precizat că urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.