Tragedie incredibilă în Dâmbovița: Un minor s-a înecat, iar mama lui este dată dispărută (UPDATE)

0 71

Tragedie incredibilă în Dâmbovița: Un minor s-a înecat, iar mama lui este dată dispărută, după ce a plecat de durere, într-o direcție necunoscută.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței.

Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, în noaptea de miercuri spre joi sunt efectuate activități de căutare a acesteia.

La activități sunt angrenați zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

VIDEO DE LA CĂUTĂRI:

UPDATE: Polițiștii au anunțat, joi, că femeia a fost găsită spânzurată, în pădure.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.