Timken construieste o noua facilitate de productie la Ploiesti

0 459

Timken PloiestiGrupul american Timken a informat, joi, că va construi o nouă uzină de rulmenți la Ploiești, aceasta urmând să fie a doua sa facilitate de producție din România, informează PRNewswire.

Debutul lucrărilor la noua facilitate, care se va întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați, ar urma să înceapă în primul trimestru al anului următor, iar producția ar urma să demareze la începutul lui 2017.

Inițial, facilitatea va fi operată de 120 de angajați.

„Noua facilitate ne va consolida poziția pe piața din Europa și ne permite să satisfacem nevoile clienților. Această investiție permite continuarea planului strategic al companiei, care include expansiune geografică, producție competitivă și accelerarea activităților de dezvoltare de produs și comercializare, permițând Timken să îndeplinească mai eficient nevoile clienților săi locali și globali„, a declarat vicepreședintele Timken, Christopher A. Coughlin.

„Începând din 1997, când am început să producem rulmenți la Ploiești, am format o echipă de angajați talentați și am beneficiat de un mediu de afaceri pozitiv. Vom continua să profităm de proximitate cu actuala noastră uzină de la Ploiești, bazându-ne pe infrastructura și talentele sale pentru a ne extinde capacitățile”, a adăugat directorul operațional pentru Europa la Timken, Andreas Roellgen.

Timken are 63 de facilități de producție și centre de servicii în întreaga lume, inclusiv opt facilități de producție în Europa amplasate în Italia, Franța, Polonia, România și Marea Britanie. Timken a înregistrat vânzări în valoare de 3,1 miliarde de dolari în 2014.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.