Termo Ploiești oprește furnizarea apei calde în municipiu pentru 22 de ore

0 393

Termo Ploiești oprește furnizarea apei calde în municipiu pentru 22 de ore, începând din noaptea de miercuri spre joi!

Măsura este cauzată de lucrări la rețeaua de distribuție.

Intervenția va dura 21 de ore, conform programării, dar până când sistemul își va reveni la normal – ca presiune și temperatură – se mai adugă încă o oră, cel puțin. Asta dacă nu cumva se mișcă cei de la Termo Ploiești mai rapid decât ne așteptăm.

COMUNICAT

Pentru remedieri planificate în rețeaua de furnizare a energiei termice, vă informăm că livrarea agentului termic în orașul Ploiești va fi întreruptă numai în data de 17.08.2023, în intervalul orar 01:00 – 22:00.

Acestă oprire temporară este necesară pentru efectuarea unor lucrări în zona rețelei de distribuție Brazi.

În urma acestor intervenții, ne dorim să asigurăm o furnizare eficientă și sigură a căldurii în sezonul rece care se apropie.

Totodată, pentru eliminarea tuturor zvonurilor aparute , vă informăm ca Termo Ploiești îndeplinește toate condițiile optime pentru livrarea agentului termic fără întrerupere și în parametrii normali în timpul sezonului de iarnă.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon dedicat relației cu clienții (0800 672 777 – număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.