Termo Ploiești anunță că întrerupe temporar furnizarea agentului termic, în timpul zilei, dacă afară e cald

0 2.463

Termo Ploiești anunță că întrerupe temporar furnizarea agentului termic, în timpul zilei, dacă afară e cald. În același timp, operatorul dă asigurări că va furniza în continuare căldură, pentru cei care solicită acest lucru.

COMUNICAT

Termo Ploiești vă aduce la cunoștință că, datorită temperaturilor ridicate din această perioadă, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea de agent termic în timpul zilei.

Vă asigurăm că furnizarea de agent termic va fi reluată în timpul nopții, când temperaturile scad și cererea pentru încălzire crește.

Înțelegem că această situație poate cauza inconveniente, dar vă rugăm să aveți încredere în eforturile noastre de a menține un confort termic adecvat în locuințele dumneavoastră.

Recomandăm cetățenilor să ia măsurile necesare pentru a se adapta la condițiile termice temporare.

Având în vedere că solicitările de menținere a furnizării agentului termic pentru încălzire sunt semnificativ mai numeroase decât cererile de întrerupere, Termo Ploiești continuă furnizarea de agent termic.

Pentru cei care doresc să oprească furnizarea de căldură în locuințele lor, le recomandăm să folosească robinetul de oprire de la subsolul blocului și să își închidă robinetii individuali. Această acțiune simplă va permite utilizatorilor să controleze personal consumul de căldură în concordanță cu preferințele lor.

Vă informăm că furnizarea agentului termic se face la cei mai scăzuți parametrii de temperatură.

Pentru orice întrebări sau solicitări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0800672777 – TelVerde – număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.