Targ de bunatati la Sinaia

0 249

De sâmbătă, 30 mai, până luni, 1 iunie, Târgul cu Bunătăți își deschide porțile la Sinaia, în Parcul Dimitrie Ghica.

Vă va fi greu să vă hotărâți ce doriți, pentru că veți avea de ales dintre brânzeturi de la munte, cârnăciori de păstrăv afumat, pe care îl veți găsi și afumat și îmbrăcat în cetină de brad, uleiuri presate la rece, dulcețuri, șerbeturi, compoturi, siropuri și zacuscă din trei zone ale țării – Argeș, Neamț și Mureș.

Pentru clienții fideli ai târgului, noutatea acestei ediții este pâinea și, cu siguranță, va fi dificil să vă hotărâți ce să alegeti: pâinea tricolor, cea cu vin și măsline sau cea picantă cu telemea.

Și tartele aperitiv vor face deliciul pofticiosilor, mai ales cele cu pui și ciuperci, cu somon și cu praz.

Copii vor fi încântați de dulciurile care îi așteaptă: plăcinte de tot felul, găluște cu prune, turtă dulce, baclavale, cicolata de casă și mai ales înghețată artizanală.

Zona care le va atarge cel mai mult pe doamne va fi cu siguranță cea dedicată meșterilor populari și artiștilor handmade de unde își vor putea cumpăra ii tradiționale, bijuterii din pietre semiprețioase dar și cutii de bijuterii, decoratiuni pentru casă și grădină, toate realizate manual cu dăruire, migală și pricepere.

Și curțile vi le puteți amenaja, pentru că la târg veți găsi flori în ghivece și bulbi de iunie.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.