SURSE: PSD Prahova a găsit calea de tranziție la un nou președinte

0 372

SURSE: PSD Prahova a găsit calea de tranziție la un nou președinte, astfel încât să împace dorințele conducerii centrale cu dorințele filialei.

Pe 18 mai, organizația județeană va ține alegeri.

Conducerea centrală a partidului a transmis deja că favoritul său este actualul prefect, Virgiliu Nanu, așa că acesta pare să fi câștigat dinainte competiția.

Condorm unor surse zdp.ro, conducerea filialei Prahova se pare că a decis să nu existe un contracandidat, ci să se meargă pe ideea de unitate, adică o singură echipă, agreată de toată lumea.

Astfel, actualul președinte, Bogdan Toader, nu va fi lăsat în afara grupului, ci va deveni președinte executiv, în locul primarului din Cornu, Cornel Nanu. Mai mult, se aude că are rezervat deja un loc eligibil de candidat, la alegerile parlmentare.

Cât despre viitorul președinte al PSD Prahova, se pare că acesta va fi și candidat la președinția Consiliului Județean.

Mai rămâne de văzut în ce măsură primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, își va găsi un loc în echipa social-democraților prahoveni, pentru că pare destul de probabil că va candida din partea acestora, la alegerile locale din 2024. Momentan nu se poate, cel puțin oficial, pentru că în 2020 a candidat din partea PNL.

Pe 18 mai, la Conferința Județeană de alegeri ar urma să participe și reprezentanți PSD de la nivel central. Posibil, dar nu probabil, chiar președintele Marcel Ciolacu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.