Surpriza ! Primarul din Comarnic a contestat, pe cale extraordinara, decizia magistratilor de la ICCJ

1 156

În exclusivitate pentru max-media.ro, primarul orașului Comarnic a declarat că a contestat, pe cale extraordinară, decizia prin care Înalta Curte de Casație și Justiției a dat dreptate ANI, fapt care ar fi dus la suspendarea sa din funcție. De altfel, Prefectura Prahova a și emis un astfel de ordin.

Edilul Vasile Dorian Botoacă a declarat: „Am cerut contestație în anulare la ÎCCJ, această procedură reprezentând o cale extraordinară de atac a deciziei finale date de magistrați. Până se va judeca, voi cere și anularea ordinului emis de Prefectura Prahova, în contencios administrativ, prin care sunt declarat suspendat din funcție”.

Primarul a mai precizat pentru max-media.ro că, oricum, de vineri, 20 februarie, se află în concediu oficial, având la dispoziție 25 de zile lucrătoare de odihnă, aferente anului trecut.

Așadar, telenovela de la Comarnic continuă…

CITEȘTE ȘI: Prahova: Primul primar care isi pierde mandatul in 2015, din cauza procesului cu ANI

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. GABRIELA BUZATOIU says

    in acest mod ,oameni alesi ,vor sa sfideze poporul.Nu pot sa vad aceste nedreptati ,atunci cand copilul unui edil traieste in lux,iar asistatul social ,nu are ce pune pe masa copilului sau…au fost muncitori ,ce nu -si primeau salariile in urma munci lor la canalizarea orasului,Comarnic…dar exista un singur Dumnezeu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.