Stenograme explozive Bogdan Boeru (Romair Consulting) – Ionut Ionescu (consilier local Ploiesti, manager in Hidro Prahova)

1 383

Pe 19 martie 2015, DNA Ploiești îl reținea pe consilierul local Ionuț Ionescu, anunțând că îl cercetează pentru trei fapte de luare de mită. Acesta a fost acuzat că, în calitate de manager al Unității de Implementare a Proiectului (U.I.P.), „Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova” în cadrul S.C. Hidro Prahova S.A., a pretins un comision de la constructor.

„În primăvara anului 2013, în contextul derulării unui contract de lucrări cu finanțare europeană având ca obiect „Reabilitare și extindere SEAU în orașele Sinaia, Breaza – STAP în orașele Comarnic și Sinaia, județul Prahova”), în valoare de 62.141.862,62 lei, inculpatul Ionescu Ionuț Cristian, a pretins suma de 1.000.000 euro, solicitând și plata cu celeritate a unui avans de 200.000 Euro din suma totală pretinsă, reprezentanților asocierii de firme câștigătoare a licitației.”, se arăta în ordonanța de reținere a DNA Ploiești.

Iată că, mai nou, apar stenograme din discuțiile purtate de acesta cu fiul patronului SC Romair Consulting, Bogdan Boeru. Tatăl, Gheorghe Boeru, este la rândul său inculpat în dosarul Hidro Prahova:

„BOERU BOGDAN: Bun. Azi, telefon, personajul de poveste: “Salut, băi şefu”. “Băi, vino (neinteligibil), trebuie să vorbim de Prahova”. Şi într-o doară aşa zic: “Ce faceţi?” Io îi zic : ” Hai mă, că uite, trebuie să vorbim cu SEBI, că pula mea, că (neinteligibil).” “ -Bine, vrei să vin cu tine?” “ -Păi, hai dacă vrei.” Şi am ajuns acolo. M-a luat Victor: “Tu cine eşti?” “Ă… Fiul lui tata şi al lui mama.” Şi acuma începe să zică: “Băi, muncav-aş pula voatră, faceţi voi ceva? Că să moară, să facă … îmi arată un mesaj: ”v.ponta@gmail.com, dacă înţelegi?”. „Bă, am crezut că face intenţionat, dar acum eu o iau personal, că nu se mai poate, că pula mea. Subiectul: Grossmann, ăştia de la Comarnic, Grossmann.” Îi fut în gât. ”
Că pula mea, că nu-i daţi banii, că tra-la –la”. Zic: ” Măi şefu, dă-mi (neinteligibil), noi am depus SIL-ul, alea … alea …”.

IONESCU IONUŢ CRISTIAN: Dar, pizda măsii. Trebuie să o ducem înainte că d’aia suntem aici. Dar, dar ce vroia SEBI cu mine că au fost trei ameninţări la adresa mea, urâte.

BOERU BOGDAN: Bă, Ponta l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Cosma, Cosma l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Sebi, Sebi ne-a sunat pe noi şi “Bă, în pula mea, rezolvaţi-o, vedeţi cum faceţi!”.”

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. panait says

    MAI MAX MINUS…. TU NU MAI AI PUNCTE, PUNCTE? SAU AI FACUT TU DEMERSURI SA SE INTRODUCA SI IN DEX-ul ROMANESC ORGANELE GENITALE ALE ROMANILOR.
    NU AR FI RAU PENTRU CA DACA TOT NE-AM INMULTIT CU ORGANELE GENITALE ALE LATINILOR IATA CE A IESIT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.