Spaima PSD, Andrei Volosevici, si-a anuntat oficial intentia de candida din partea PNL pentru Primaria Ploiesti

0 15

Senatorul Andrei Volosevici a intrat, oficial, în cursa PNL pentru desemnarea candidatului care va lupta pentru Primaria Ploiesti. Parlamentarul a depus scrisoarea de intenție, așa cum a cerut conducerea organizației.

Iată ce a scris Andrei Volosevici, pe facebook:

“Pe 1 iulie m-am inscris in competitia interna pentru desemnarea candidatului PNL la Primaria Ploiesti. Ati fost alaturi de mine in ultimii ani si in tot acest timp am inteles cat este de important sa beneficiezi de sustinerea unei echipe mari si frumoase de ploiesteni dornici si foarte determinati ca in cel mai scurt timp sa “reparam” orasul ajuns in acest moment in paragina.
Am cu siguranta expertiza necesara pentru a realiza acest mare proiect de reconstructie al Ploiestiului, am alaturi o echipa dedicata, si sunt in permanenta conectat la ideile si proiectele pe care mi le transmiteti si pe care le astept in continuare pentru a se regasi in programul meu din anul urmator.
Va garantez ca rezolvari exista; este nevoie doar de cunostinte serioase de administratie publica, de o viziune clara si de multa bunavointa.
Ploiestiul este Romania mea!”.

Andrei Volosevici are de luptat, în PNL, cu dr. Dan Oprea și cu Marius Fenichiu. Decisiv pentru desemnarea candidatului liberal va fi sondajul de opinie care va fi realizat la nivelul municipiului, cu cei trei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.