Slănic: O alarmă de la un supermaket a condus la prinderea unui hoț care comisese mai multe infracțiuni

0 500

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Slănic au identificat, depistat și reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraș, bănuit de săvârșirea  infracțiunii de tentativă la furt calificat și furt calificat.

În fapt, în dimineața zilei de 19 iunie a.c., în jurul orei 02:30 noaptea, bărbatul ar fi pătruns în incinta unui supermarket din oraș, cu scopul de a sustrage bunuri, fiind oprit de alarma care s-a declanșat.

Ieri, 28 iunie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și obiectele contondente folosite la forțarea ușii de acces.

De asemenea, tot în urma percheziției, polițiștii au descoperit o bicicletă a cărei proveniență nu a putut fi justificată de către bărbat, rezultând ulterior că ar fi fost sustrasă de pe raza orașului la data de 15 iunie a.c., aceasta fiind ridicată și restituită persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.