Sistemul de iluminat festiv in Ploiesti, pentru sarbatorile de iarna, va fi aprins mai devreme anul acesta

0 3.551

Sistemul de iluminat festiv in Ploiesti, pentru sarbatorile de iarna, va fi aprins mai devreme anul acesta, chiar în data când primarul își serbează ziua numelui.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public festiv de sărbători să fie aprins marți, 30 noiembrie 2021, de Sfântul Andrei, la ora 18:00.

Momentul oficial va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, iar la eveniment vor participa edilul și cei doi viceprimari ai municipiului, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulației rutiere pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17:45 – 20:00.

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului nostru.

În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior.

De asemenea, intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei – apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.