SGU le spune ploiestenilor sa nu mai dea spaga pentru locurile din cimitire

0 293

SGU le spune ploiestenilor sa nu mai dea spaga pentru locurile din cimitire, prin intermediul unor panouri publice.

Anunțurile au apărut după mai multe cazuri semnalate de concesionarii locurilor de veci, referitoare la diverse persoane, care se dau drept angajați ai Societății de Gospodărire Urbană și care au solicitat șpăgi pentru lucrări.

COMUNICAT

În scopul prevenirii unor situații neplăcute pentru concesionarii locurilor de înhumare din cimitire, societatea noastră a amplasat panouri informative în perimetrul tuturor zonelor aferente birourilor administrative ale acestora.

Prin intermediul lor, cetățenii sunt îndrumați către personalul din birourile administrației, pentru a obține toate informațiile necesare în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor contractuale și tarifele serviciilor care pot fi prestate de către societate.

În același timp, societatea noastră aduce la cunoștința cetățenilor că pentru toate serviciile prestate sunt eliberate facturile corespunzătoare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Pe această cale, reamintim faptul că, angajații societății nu pot condiționa serviciile prestate de către societate prin solicitarea altor sume de bani concesionarilor, în afara celor prevăzute legal, respectiv aprobate prin Hotărârile Consiliului Local al municipiului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.