Senatorul Iulian Dumitrescu: PNL propune un plan de relansare si dezvoltare economica

0 44

Senatorul Iulian Dumitrescu: PNL propune un plan de relansare si dezvoltare economica. Prim-vicepreședintele partidului a oferit câteva detalii.

CITEȘTE ȘI: Ce prevede programul de relansare economica al Guvernului Orban

Iată ce a scris Iulian Dumitrescu:

#GuvernulPNL propune un plan cu măsuri concrete de relansare şi dezvoltare economică a României, care, odată aplicat, ne va permite să facem saltul nivelul următor.

#ProgramulPNL are trei piloni majori:
1. Combaterea efectelor economice şi sociale generate de pandemie. Vorbim de injecţie masivă de bani cash în economie pentru salvarea firmelor şi locurilor de muncă afectate de criză, dar şi alocări bugetare pentru persoanele vulnerabile.
2. Un plan real de dezvoltare a infrastructurii vitale a ţării. De la autostrăzi şi drumuri, până la sistemul de irigaţii şi spitale regionale.
3. Schimbarea modelului economic al României – dinspre creşterea bazată exclusiv pe consum, spre reindustrializare şi digitalizarea economiei.

Vă invit să citiţi Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică pentru a vă convinge că România este pe mâini bune şi că putem privi cu optimism spre viitor.”

VEZI PREZENTAREA PROGRAMULUI (video/ facebook)

Premierul Ludovic Orban prezintă Planul Național de Investiții și Relansare Economică elaborat de Guvernul României.

Premierul Ludovic Orban prezintă Planul Național de Investiții și Relansare Economică elaborat de Guvernul României. La eveniment participă și Președintele României, Klaus Iohannis.ℹ️ Documentul prevede construirea a peste 3.400 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres, 3 spitale regionale, 25 de spitale județene, peste 100 de spitale orășenești, peste 1.000 de unități medicale în mediul rural, sute de grădinițe, școli, campusuri și cămine universitare.ℹ️ Programul este în valoare de peste 100 de miliarde de euro și urmează să fie finanțat atât de la bugetul de stat, cât și din fonduri europene.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 1 iulie 2020

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.