Senatorul Iulian Dumitrescu: Guvernul PNL aloca 3,5 milioane lei pentru SJU Ploiesti

0 0

Senatorul Iulian Dumitrescu: Guvernul PNL aloca 3,5 milioane lei pentru SJU Ploiesti. Banii vin în urma demersurilor făcute pentru a îmbunătăți dotările unității medicale.

Președintele PNL Prahova, care este și candidatul acestei formațiuni pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, dă o veste bună cadrelor medicale și pacienților din cel mai mare spital din Ploiești.

Executivul va trimite la Spitalul Județean de Urgență fonduri pentru cumpărarea de echipamente performante.

Iată ce a scris senatorul Iulian Dumitrescu:

Având în vedere situaţia dificilă în care se găseşte Spitalul Judeţean de Urgenţă în contextul pandemiei de SARS – CoV2 şi a subfinanţării cronice din partea actualei administraţii a Consiliului Judeţean, Guvernul PNL a decis alocarea rapidă a 3,5 milioane de lei către unitatea sanitară.
Banii vor merge pentru a cumpăra: două aparate de radiologie, trei ecografe doppler, două nebulizatoare, 30 de paturi de terapie, o platformă de electrochirurgie cu sigilare vasculară şi o consolă balon cu contrapulsaţie.
Această finanţare este dependentă de un vot favorabil în Consiliul Judeţean pentru rectificarea bugetului Spitalului Judeţean. Să sperăm că PSD nu se va împotrivi, din raţiuni politice goale de conţinut, acestei alocări extrem de importante pentru sănătatea prahovenilor.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.