Senatorul de Prahova, Georgica Severin: Sa modificam Codul Penal, chiar daca tipa cateva ambasade

2 176

Senatorul Georgică Severin a declarat, vineri, la Consiliul Naţional al PSD, că s-a greşit cu Codul Penal „asumat al domnului Predoiu” şi a cerut juriştilor din PSD să prezinte propuneri de modificare a acestuia şi a Codului de Procedură Penală, scrie Mediafax.

„Aş vrea foarte mult ca noi, ca un partid de stânga, să înţelegm că s-a greşit cu acel Cod Penal asumat al domnului Predoiu, iar juriştii noştri să vină cu propuneri prin care, fără jenă că vor ţipa unele ambasade sau vor striga unii deontologi apropiaţi de vechea putere, s-o spunem extrem de clar că avem nevoie de legi care să facă dreptate şi nu răzbunare”, a declarat senatorul PSD.

„Invit pe juriştii notri să se aşeze pe Codul Penal şi pe Codul de Procedură Penală şi să vină cu propuneri, să le votăm. Nu să spunem că, dacă ne legăm de asta, avem probleme”, a adăugat el.

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. eugenia says

    Pacat ca suntem concetateni…….

  2. Cristian says

    Subscriu, doamna Eugenia, mai mult imi este si scrba ca sunt concetatean cu acest individ… o curva politica, un traseist care doar a dat din gura, nu a facut absolut nimic de cand este in politica

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.