Seful DGRFP Ploiesti, ridicat de procurorii DNA. Anchetatorii il banuie ca ar fi acoperit niste ilegalitati

0 171

Directorul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Ploieşti, Daniel Petre, a fost ridicat de la sediul instituţiei, miercuri, de către procurorii DNA, surse judiciare afirmând că acesta ar fi vizat în dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, cercetat în cazul preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Potrivit unor surse judiciare, directorul general al Direcţiei Regionale de Finanţe Publice din Ploieşti, Daniel Cristian Petre, a fost ridicat de anchetatori în urma unor percheziţii făcute miercuri dimineaţă la sediul instituţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, Daniel Petre a fost dus pentru audieri la sediul DNA Ploieşti.

Conform surselor citate, acţiunea procurorilor are legătură cu dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, patron al mai multor firme, cercetat de DNA în cazul de corupţie al preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma.

Răzvan Alexe este inculpat şi într-un alt dosar, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, respectiv dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, în care este trimis în judecată şi fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu.

Vă reamintim că, în perioada 04.12.2013 –  02.01. 2014, Daniel Cristian Petre a fost interceptat telefonic și ambiental în dosarul de corupție în care sunt cercetați președintele CJ Prahova și fiul acestuia, alături de alte persoane cu funcții de conducere în Poliție, Parchete, servicii de informații – toate instituții din Prahova.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.