Se pun in vanzare biletele pentru Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” Ploiesti

0 253

In perioada 12 mai – 17 mai a.c., Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Culturala Viitor Art organizeaza cea de-a cincea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Programate atat la sediul teatrului, cat si intr-un spatiu inedit, pus la dispozitie de Proleasing Motors Ploiesti, intalnirile regizorale urmaresc crearea unei comunitati profesionale cat mai puternice, reflexive si dinamice, dar si formarea unui public receptiv la discursurile artistice contemporane.

In acest an, in urma selectiei realizate de criticul de teatru Andreea Dumitru, pe afisul festivalului se vor regasi opt productii semnate de figuri exemplare ale teatrului din Romania – regizori consacrati sau creatori debutanti, voci ale noului teatru independent – care isi vor expune viziunile, perspectivele, modalitatile de lucru cu actorul, cu textul, cu spatiul.

Biletele pentru spectacolele prezente in festival vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 22 aprilie, la Agentia de bilete a teatrului (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro).

Pretul unui bilet este de 50 lei.

Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat la Agentia teatrului, pe www. teatruploiesti.ro si pe pagina oficiala de Facebook a Festivalului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.