Se inaugureaza o noua fabrica pe raza Ploiesti Industrial Parc

1 344

Firma ploieșteană Modpack, condusă de Valentin Mălăescu, a cumpărat de la o altă societate o suprafață de teren și o hală de circa 4000 mp , în interiorul parcului industrial, unde a investit aproximativ 1,5 milioane de euro pentru dezvoltarea capacităților de producție.

Surse din cadrul SC Ploiești Industrial Parc SA susțin că noua investiție va genera peste 100 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea noii linii de producție va avea loc miercuri, 20 mai.

Modpack System, specia­li­za­tă pe servicii de am­ba­lare industrială, este o firmă înfiinţată în 2007 la Ploieşti, cu capital în în­tre­gime românesc, care deține patru unități de producție pe raza: Parcul Industrial Ploiești, Ploiești West Park, Proinvest Real Estate – Cluj Napoca și Paradise Noua – Brașov.

Modpack System este specializată în furnizarea de soluții complete și complexe de ambalare industrială pentru export, relocări industriale, activități suport de logistică, fiind de asemenea specializată în producția ambalajelor din lemn și furnizarea de materiale de ambalare.

Printre clienţii Modpak se numără nemţii de la Siemens, francezii de la Schneider, Michelin, Areva şi Alstom, italienii de la Pirelli, americanii de la General Electric sau Ford România.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.