Scandal in PSD Prahova: Familia Cosma si prietenii, lasati cu ochii in soare de presedintele interimar?

0 188

Președintele interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, este pe cale să-și pună în cap familia Cosma. Acesta pregătește alegerile interne din cadrul organizației județene și, conform unor surse, va aplica la sânge statutul partidului, respectiv le va bloca drumul celor certați cu legea.

Deși Vlad Cosma și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere deținute în PSD, iar Mircea Cosma s-a autosuspendat din calitatea de președinte al PSD Prahova, cei doi ar dori să-și păstreze influența intactă asupra colegilor.

Numai că senatorul Savu știe una și bună: nu va permite celor cercetați în dosare penale să candideze sau să se implice în organizarea alegerilor.

Drept urmare, acțiunea de stabilire a delegaților județeni care vor vota noua structură de conducere a devenit foarte importantă, de ea depinzând soarta politică a familiei Cosma.

Dacă Daniel Savu va reuși să-și impună punctul de vedere rămâne de văzut. Nu de alta, dar mai este și Sebastian Ghiță pe undeva, pe acolo, chit că este nițel ocupat cu o anchetă penală…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.