Scandal in fata Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. O ambulanta a fost atacata cu pietre

0 0

Scandal in fata Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. O ambulanta a fost atacata cu pietre de aparținătorii unui pacient de etnie romă.

Duminică seară, polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Ploiești au fost că mai multe persoane s-ar manifesta zgomotos în fața unității medicale.

Polițiștii, împreună cu jandarmi și cu reprezentați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că mai multe persoane de etnie romă, care veniseră pentru un pacient de 54 de ani, internat la SJU Ploiești, tulbură liniștea și ordinea publică.

Dintre ei, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor și ar fi lovit una dintre ambulanțele parcate în curtea spitalului.

În cauză au fost aplicate 5 sancțiuni la Lg 61/1991 și 10 sancțiuni la Lg 55/2020 în valoare de 15.000 de lei și întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Totodată cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.