Scandal de pomina intre tatal internationalului U15, Iulian Ilie, si FC Petrolul

1 238

Florin Ilie, tatăl juniorului Iulian Ilie, component al naționalei Under15, a depus ieri la AJF Prahova şi la FRF un document prin care anunţă că fiul său a încetat de pe 23 iunie 2015 orice activitate la „lupi”! Şi precizează că băiatul va ajunge cu orice preţ la echipa germană Dortmund, deși nu are acordul FC Petrolul.

„Am făcut deja la notariat documentul prin care ne asumăm noi, familia, responsabilitatea plăţii către Petrolul a indemnizaţiei de formare, atunci cînd Iulian va semna primul contract de profesionist. Avem şansă că germanii sînt oameni de înţeles şi probabil că vor accepta să-l legitimeze pe această formulă, în absenţa unui aviz clar din partea Petrolului”, a declarat Florin Ilie.

Tatăl juniorului a mai spus că familia se obligă să achite clubului român taxa de formare cînd puștiul va semna primul contract de profesionist.

Părintele lui Iulian și-a continuă apoi tirada la adresa conducerii galben-albastre: „Nu ştiu de unde atîtea fiţe şi pretenţii, cînd ei îşi bat joc de centrul de juniori. Interes zero! N-au terenuri, nu asigură nici măcar minimul necesar, le dădeam copiilor pînă şi apă prin cantonamente sau la meciuri! Se rugau antrenorii de părinţi să le asigure puştilor cîte un sandvici! Săracii, sînt şi ei vai de capul lor, că lucrează pe salarii de 900 de lei şi-i primesc şi pe ăia cu întîrzieri de trei luni!”.

sursa: Gsp.ro

1 Comentariu
  1. mihail-ploiesti says

    are dreptate parintele, atita timp cit clubul nu acorda nici un interes acestor copii, subventionati , pur si simplu de parintii lor, care la meciuri nu li se da nici macar apa plata, iar antrenorii nu sunt platiti cu lunile, e normal ca parintii sa vrea binele copiilor. la ultimul turneu juniorii au fost pur si simplu ignorati de cei din conducere pe motiv de lipsa fondurilor. e rusinos. si vor sa ia bani de pe urma acestor copii. ce a facut parintele acestui copil, e normal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.