SC Hidro Prahova SA a oprit furnizarea apei potabile în Sinaia din cauza condițiilor meteo (ACTUALIZARE DATE)

0 343

23 ianuarie 2023

INFORMAȚIE DE PRESĂ

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în oraşul Sinaia, începând de luni 23 ianuarie 2023, ora 00:00, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate în ultimele 48 de ore, care au provocat un nivel deosebit de ridicat al  turbidităţii în Staţiile de tratare a apei Opler şi Valea Dorului.

Vor fi afectaţi abonaţii din zona centrală a oraşului Sinaia, precum şi cei care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.

Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că este obligată să mențină sistarea furnizării apei potabile până la scăderea nivelului de turbiditate în staţiile de tratare de unde sunt alimentate zonele afectate din oraş.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi preciezează că reluarea furnizării către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA vizați se va face când apa distribuită va avea parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va reveni cu actualizări, în funcție de evoluția situației.

ACTUALIZARE DATE: Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că astăzi 23.01.2023, ora 15:00, furnizarea apei a fost reluată în toate zonele afectate din orașul Sinaia, în condiții normale de debit și presiune.

 

(P)

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.