S-a ales cu dosar penal, dupa ce un accident a fost anuntat la 112

0 602

S-a ales cu dosar penal, dupa ce un accident a fost anuntat la 112. Un șofer prahovean a primit mai mult decât își dorea…

În seara zilei de 6 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe raza comunei Iordăcheanu, între satele Vărbila și Nisipoasa, pe D.J. 102E, pe direcția de mers dinspre comuna Plopu către comuna Iordăcheanu, s-a produs un accident de circulație, iar conducătorul auto este încarcerat.

Agenți de poliție din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Apostolache, s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit un autoturism care se afla în afara părții carosabile, într-un șanț.

Martorii prezenți la incident au declarat polițiștilor că bărbatul care se afla la volan a fost ajutat să iasă din autoturism, după care a fugit în pădure.

Au fost efectuate verificări și s-a constatat faptul că autoturismul aparține unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova. Pe parcursul cercetărilor, persoana a revenit la locul accidentului și a recunoscut faptul că a condus autoturismul implicat în incidentul rutier.

Totodată, a  declarat faptul că a consumat băuturi  alcoolice pe parcursul zilei și că nu a suferit leziuni în urma evenimentului.

Întrucât nu a fost de acord  să fie testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul orășenesc Urlați pentru a i se recolta probe biologice de sânge, și această procedură fiind refuzată.

Astfel, conducătorului autoturismului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de  prelevare a mostrelor  biologice.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.