PSD Prahova i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui PNL

0 521

PSD Prahova i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui PNL. Social democrații sunt nemulțumiți că li se fură primarii…

Comunicat de presa

O nouă confirmare a ipocriziei care domnește în Partidul Național Liberal!
• Scrisoare deschisă adresată președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban
Domnule Ludovic Orban,

“La începutul acestei săptămâni, ați declarat – în calitatea dumneavoastră de președinte al Partidului Național Liberal – că, în alegerile locale, partidul pe care îl conduceți nu va primi în rândurile sale niciun primar care astăzi este membru al Partidului Social Democrat. Mai mult decât atât, ați punctat și faptul că nu veți accepta drept candidați ai PNL în viitoarele alegeri foști membri ai PSD! Ați afirmat textual: “A doua decizie pe care am luat-o, care este în lumina deciziei anterioare a partidului care a vizat parlamentarii, care a fost luată după învestirea Guvernului pe care îl conduc, este aceea ca în alegerile locale PNL să nu primească ca şi candidat la funcţia de primar niciun primar care este astăzi în PSD”. Observ că, la nivelul județului Prahova, mai mulți primari ai Partidului Social Democrat anunță zilele acestea trecerea la PNL.

Vă solicit, domnule Orban, să ne precizați când spuneți adevărul! În cadrul conferințelor de presă de la București sau atunci când de la centru li se transmit oamenilor dumneavoastră din teritoriu mesajele privind atragerea social-democraților de partea organizațiilor PNL?

Sau poate chiar nu aveți cunoștință despre ceea ce se petrece la nivelul întregii țări… Deși îmi este imposibil să cred că toate acestea se întâmplă fără girul dumneavoastră și fără să fie la îndemnul dumneavoastră!”

Bogdan Andrei Toader – Presedinte PSD Prahova
6 februarie 2020

CITEȘTE ȘI: Prahova: Primarul cu cel mai mare procent obtinut pentru PSD s-a inscris in PNL

Primarul din Paulesti si cativa consilieri locali trec la PNL

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,