PSD, plangere penala impotriva premierului Orban si a liderului organizatiei PNL Dambovita

0 81

PSD, plangere penala impotriva premierului Orban si a liderului organizatiei PNL Dambovita, prahoveanul Virgil Guran.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu (FOTO), a anunţat că social-democraţii au depus duminică plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban şi a consilierului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale şi sâmbătă.

Este revoltător modul în care premierul României, Ludovic Orban, şi miniştrii PNL se cred deasupra legii, se cred stăpânii României. În plină stare de urgenţă au impus reguli tuturor românilor, dar ei sunt primii care sunt deasupra acestor reguli. Sunt primii care le-au încălcat şi acum continuă să-i sfideze pe români considerându-se deasupra tuturor, liberi să facă orice. De aceea, PSD a depus astăzi plângere penală atât împotriva premierului, cât şi a consilierului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale şi ieri la Dâmboviţa, deşi legea interzice clar acest lucru“, a explicat Grindeanu, într-o declaraţie de presă la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, “modelul Orban” a fost preluat de ministrul de Interne, Marcel Vela, “care, deşi este candidat, nu s-a sfiit ieri să ţină conferinţa de presă la sediul Ministerului de Interne”. Vela este candidat atât la Consiliul local Caransebeş, cât şi la Consiliul judeţean Caraş-Severin şi este suspendat din Comisia de organizare a alegerilor, a amintit Sorin Grindeanu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.